آموزش تخصصی مدیران

آموزش:

آموزش در زمینه های مختلف می تواند بسیاری از توانمندی های بالقوه کسب و کارها را شکوفا سازد. با آموزش های تخصصی ما می توانیم ضمن یادگیری مهارت های خاص به ابزارهای کارآمدی مجهز شویم و از فرصت ها و تهدیدهای موجود در محیط کسب و کارمان آگاه شویم. برخی از آموزش هایی که می تواند یک کسب و کار را در استفاده از فرصت های محیط توانمند سازد به شرح زیر است:

  • آموزش های مرتبط با بازار سرمایه (سرمایه گذاری و سرمایه پذیری)
  1. بازار سرمایه (به انگلیسی: Capital market ) به بازارهای مالی جهت خرید و فروش اوراق قرضه یا اوراق بهادار، با سررسید بیشتر از یک سال و دارایی‌های بدون سررسید، اطلاق می شود. در بازار سرمایه امکان پذیرش و عرضه کسب و کارها فراهم می شود، در این بازار انواع بورس ها و انواع نهادهای مالی برای سرمایه گذاران و سرمایه پذیران وجود دارد که این سرمایه گذاران و سرمایه پذیران می توانند با استفاده از این شرکت ها و انواع ابزارهای مالی اقدام به فروش سهام خود و یا سرمایه گذاری در شرکت های دیگر نمایند.
  2. شناخت راه حل های مختلف مالی در بازار سرمایه می تواند ما را در رسیدن به اهداف کسب و کار کمک شایانی کند، این راه حل ها که با توجه به نیازهای سرمایه گذاران و سرمایه پذیران طراحی می شود باعث می شود ما بتوانیم در مواقع مورد نیاز با افزایش سرمایه ، صرف سهام، انتشار اوراق و غیره اقدام به تامین مالی کنیم.
  3. شناخت بورس های مختلف به ما کمک می کند تا برای تامین مواد مورد نیاز خود مانند انواع فلزات،‌ محصولات پتروشیمی و غیره از طریق بورس کالا یا انرژی اقدام کنیم، یا اینکه محصولات تولیدی خود را در بورس ها به فروش برسانیم.
  4. آموزش در مورد قوانین و مقررات بازار سرمایه و آشنایی با انواع دستورالعمل های بازار می تواند گشایش های بزرگی برای کسب و کارها فراهم سازد.
  5. با آموزش های مختلف سرمایه گذاران می توانند با انواع سرمایه گذاری و نحوه تحلیل شرایط آشنا شوند
  6. وسایر آموزش های مورد نیاز و مناسب برای کسب و کارها در خصوص بازار سرمایه

  • مدیریت نهادهای مالی
    • در دو دهه گذشته انواع نهادهای مالی مانند پردازش اطلاعات مالی، سبدگردان، مشاوره سرمایه گذاری، کارگزاری ها،‌ هلدینگ های سرمایه گذاری، سرمایه گذاری ها و تامین سرمایه ها راه اندازی شده اند که هر کدام وظایف خود را دارند و هر کدام به شکلی در توسعه کسب و کارها و سرمایه گذاران و سرمایه پذیران نقش دارند. با آموزش های لازم ما می توانیم از این نهادها در فعالیت های مالی و اقتصادی خود استفاده کنیم.

  • آموزش توسعه کسب و کار و ابزارهای توسعه
    • برای توسعه کسب و کار خود نیاز به دانستن تکنیک ها و روش های شناخت کسب و کار،‌ تحلیل کسب و کار، تدوین انواع برنامه و اجرای آنها داریم، ما می توانیم با یادگیری این تکنیک ها و روش ها و ابزارها از مشاوران این حوزه بیشتر و بهتر استفاده کنیم و همچنین می توانیم خود چنین واحدهایی را داشته باشیم.

  • آموزش ابزارهای مالی
    • ابزارهای مالی مانند انتشار انواع اوراق و یا استفاده از انواع صندوق های سرمایه گذاری و غیره خود می تواند مارا در رسیدن به اهداف کمک کند.

  • آموزش مدیریت ریسک 
    • آشنایی و به کارگیری مدیریت ریسک می تواند بسیاری از چالش های پیش روی افراد و کسب و کارها را از بین ببرد. برای این منظور باید با این مفهوم و تکنیک های آن آشنا شویم.

  • آموزش مدیریت دارایی و مدیریت ثروت
    • اینکه چگونه از دارایی های خود بیشترین نفع را ببریم و اینکه چگونه مانع از بین رفتن دارایی های خود شویم، بخشی از کارهایی است که ما در مدیریت دارایی به آن می پردازیم و اینکه از ابتدای زندگی در پایان آن و قبل و بعد تولد و مرگ ثروت ما چگونه باید مدیریت شود را در مدیریت ثروت بررسی می کنیم.
    • مدیریت دارایی (Asset management) به مجموعه‌ای از سامانه‌ها و فرآیندهای روش‌مند برای نگهداری، به‌کارگیری و توسعه دارایی‌های یک نهاد، شرکت یا گروه گفته می‌شود.
      مدیریت ثروت (Wealth management) یکی از شاخه‌های مشاوره سرمایه‌گذاری است، که از ترکیب فعالیت‌های گوناگون، اما مرتبط از جمله برنامه‌ریزی مالی، مدیریت سبد سهام سرمایه‌گذاری و خدمات مشاوره‌ای سرمایه‌گذاری، حقوقی و … تشکیل شده‌است.
  • و سایر آموزش های مورد نیاز برای توسعه کسب و کار